با فضای ذخیره‌سازی بیشتر، از سرورهای خود استفاده کنید

 هارد اچ پی (درایو‌های دیسک سخت HPE (HDD) )، برای ارائه عملکرد مطلوب، قابلیت اطمینان، سازگاری و امنیت داده‌ها در سرور HPE و سیستم عامل‌های ذخیره‌سازی طراحی شده‌اند و آنها را به گزینه ترجیحی برای بارهای مختلف از مشاغل کوچک تا شرکت‌های بزرگ تبدیل می‌کند. درایوهای  Hewlett Packard Enterprise طوری تنظیم شده‌اند تا عملکرد بهینه را برای سرورهای HPE ارائه دهند.

آنها برای از بین بردن ناسازگاری میان سخت‌افزار و سیستم عامل O/S تحت یک فرآیند صلاحیت شدید قرار می‌گیرند. سیستم عامل درایو HPE برای به حداکثر رساندن عملکرد و سازگاری با HPE ProLiant Rack و Tower Serverها ، خانواده Apollo ،Blade و Synergy Platforms طراحی شده‌است.

هارد دیسک های HPE  طوری مهندسی شده‌اند که بالاترین ظرفیت، عملکرد، قابلیت اطمینان و امنیت داده را در برنامه‌های مرکز داده شما ارائه دهند. همه هارد دیسک‌های HPE دارای سیستم عامل امضا‌شده دیجیتالی هستند که به جلوگیری از دسترسی غیرمجاز به داده‌های شما کمک می کند.

هارد اچ پی

چرا باید برای خرید هارد سرور هزینه کرد؟

خوب با تمام این تفاسیر هنوز این مسئله وجود دارد که چرا ما بایستی برای خرید هارد سرور اینقدر هزینه کنیم، در صورتیکه می‌توان با انجام یک سری تبدیلات و یا جابجایی‌ها، هارد یک PC را جایگزین هارد سرور کرد؟ برای اینکه شما همیشه هارد ویژه سرور را خریداری کرده و کمی هزینه بیشتر در این رابطه انجام دهید دو دلیل مهم وجود دارد: اولین دلیل این هست که هارد درایو‌هایی که مخصوص سرورها ساخته می‌شوند به گونه ای طراحی شده اند که بتوانند هر روز هفته و 365 روز در سال بصورت بدون وقفه کار کنند.

به اصطلاح به این نوع ساختار Duty Cycle یا چرخه وظیفه گفته می‌شود. اما همین Duty Cycle برای هارد های SATA ای که بر روی Desktop ها و PC ها قرار می گیرند به گونه ای طراحی شده است که صرفا 20 تا 30 درصد از زمان در طی سال را بتوانند بدون وقفه کار کنند. جالب اینجاست بدانید که Duty Cycle در سرورها حتی به مرز 100 درصد هم می رسد و این امر اصلا بعید نیست.

با این تفاسیری که گفته شد بایستی متوجه این موضوع شده باشید که اگر از هارد درایو‌های کامپیوترهای Desktop و PC به عنوان هارد درایو سرور استفاده کنید، این هارد درایو چندان قابل اتکا نبوده و به احتمال زیاد به مرور زمان دچار مشکل شده و کار شما را دچار اختلال خواهد کرد.

استفاده از هارد معمولی روی سرور

شما می توانید از هارد معمولی در سرورهایی استفاده کنید که سرویس های چندان با اهمیتی بر روی خود نداشته و یا بار کاری زیادی بر روی آن ها قرار ندارد.

استفاده از این هارد‌ها در ایران خیلی بیشتر از کشورهای دیگر است و توجیه عقلانی آن هم این است که هزینه سالیانه تعویض اینگونه هارد دیسک‌ها در مقایسه با خرید هارد درایو‌های مخصوص سرور کمتر است. در نهایت این بحث به شما پیشنهاد می‌کنم که همیشه برای سرورهای خود از هارد دیسک‌های مخصوص سرور استفاده کنید، این هارد دیسک‌ها ضمن اینکه دارای کیفیت بهتری هستند برای استفاده در سرورهایی با حساسیت کاری بالا طراحی شده اند و شک نکنید که زمانی‌که به علت سهل انگاری سرورهای شما دچار مشکل بشوند این موضوع را حتما به خاطر خواهید داشت

استفاده همزمان از هارد معمولی و سرور

نکته یا دلیل دومی که شما بایستی بدانید این است که هیچوقت نبایستی از هارد دیسک‌های Desktop و PC همزمان با هارد دیسک های سروری بصورت همزمان بر روی یک سرور استفاده کنید و در واقع نبایستی این دو را با همدیگر Mix کنید.

هارد دیسک های سروری و هارد دیسک های PC و Desktop از timeout value های متفاوتی استفاده می کنند، این تفاوت میتواند براحتی فرآیند ورود و خروج یا همان نوشتن و خواند اطلاعات را که همان IO می باشد را دچار مشکل های زیادی کند، این تفاوت و مشکلات را شما می توانید بصورت محسوس در ساختار های RAID مشاهده کنید.

تعدادی از مدل‌های پرفروش هارد اچ پی

برای دیدن مدل‌های بیشتر برروی این لینک کلیک کنید

Seagate 10TB 7200RPM SATA 6Gb/s

هارد سرور اچ پی با پارت نامبر ST10000NM0016

105.000.000 ریال
  • اورجینال به صورت Repack
  • قابل نصب برروی سرورهای اچ پی سری
  • G8,G9,G10

ST10000NM0096 10TB 7200RPM SAS 12.0GB

هارد سرور اچ پی با پارت نامبر ST10000NM0096

110.000.000 ریال
  • اورجینال به صورت Pack
  • قابل نصب برروی سرورهای اچ پی سری
  • G8,G9,G10

HPE MSA 10TB 12G SAS 7.2K rpm LFF

هارد ذخیره سازهای اچ پی با پارت نامبر P9M82A

217.000.000 ریال
  • قابل نصب برروی  MSA1050, 2050
  • قابل نصب برروی MSA1040 , 2040
  • دارای گارانتی ابریشم

HP 1.2TB 12G SAS 10K

هارد سرور اچ پی با پارت نامبر 781518-B21

58.000.000 ریال
  • اورجینال به صورت Repack
  • قابل نصب برروی سرورهای اچ پی سری
  • G8,G9,G10

HP 1.8TB 12G SAS 10K Rpm SFF

هارد سرور اچ پی با پارت نامبر 791034-B21

80.000.000 ریال
  • اورجینال به صورت UnPack
  • قابل نصب برروی سرورهای اچ پی سری
  • G8,G9,G10

HP 1.2TB SAS 12G Enterprise 10K SFF

هارد سرور اچ پی با پارت نامبر 872479-B21

62.000.000 ریال
  • اورجینال به صورت Pack Chini
  • قابل نصب برروی سرورهای اچ پی سری
  • ,G9,G10

HP 300GB 12G SAS 10K Rpm SFF

هارد سرور اچ پی با پارت نامبر 785067-B21

18.500.000 ریال
  • اورجینال به صورت Unpack
  • قابل نصب برروی سرورهای اچ پی سری
  • G8,G9

HP 600GB 6G SAS 15K LFF SC

هارد سرور اچ پی با پارت نامبر 765424-B21

38.500.000 ریال
  • اورجینال به صورت UnPack
  • قابل نصب برروی سرورهای اچ پی سری
  • G8,G9

HP 300GB 6G SAS 10K SFF

هارد سرور اچ پی با پارت نامبر 507127-B21

11.000.000 ریال
  • اورجینال به صورت RePack
  • قابل نصب برروی سرورهای اچ پی سری
  • G5,G6,G7

HP 600GB 12G SAS 10K SFF SC

هارد سرور اچ پی با پارت نامبر 781516-B21

38.000.000 ریال
  • اورجینال به صورت Repack
  • قابل نصب برروی سرورهای اچ پی سری
  • G8,G9,G10

HP 900GB 6G SAS 10K SFF SC

هارد سرور اچ پی با پارت نامبر 652589-B21

25.000.000 ریال
  • اورجینال به صورت RePack
  • قابل نصب برروی سرورهای اچ پی سری
  • G8,G9,G10

HPE MSA 1.2TB 12G SAS 10K SFF DP

هارد ذخیره‌ساز اچ پی با پارت نامبر J9F48A

79.000.000 ریال
  • اورجینال
  • قابل نصب بر روی MSA های اچ پی مدل
  • 1050,2050,2052,2040,…می‌‌باشد

تفاوت SSD های سرور و SSD های دسکتاپ

این سوال احتمالا برای خیلی از ادمین‌های مجازی سازی پیش آمده که چرا قیمت SSD ها اینقدر متفاوت هستش. مخصوصا زمانی که در قابلیت های این دیسک ها بین دو مدل دسکتاپ و سروری تفاوت ظاهری نیست. ابتدا باید در این حد بدانیم که دیسک های SSD مدل سروری برای کارهای بسیار سنگین ایجاد شده اند ولی SSD های دسکتاپی برای کارهای روزانه یک کاربر معمولی ایجاد شده اند. این تغییر در تعداد IOPS و مقدار توانایی Read/Write نیست بلکه جنس حافظه هایی است که در SSD ها استفاده می شود. در SSD سروری جنس حافظه، Firmware و کنترلر ها کاملا متفاوت می باشد. در SSD های سروری مقدار بار قابل تحمل، حجم کار، زمان زیر بار بودن، جنس کنترلر و رم ها کاملا با SSD های دسکتاپی متفاوت می‌باشد.

آیا سرورها از هارد دیسک یا SSD استفاده می‌کنند ؟

سرورها می‌توانند از دو فناوری ذخیره‌سازی استفاده کنند: HDD (هارد دیسک درایو) و SSD (درایو حالت جامد). HDDها درایوهای مکانیکی سنتی هستند که از دیسک‌های چرخان و هدهای خواندن/نوشتن برای ذخیره و بازیابی داده‌ها استفاده می‌کنند. آن‌ها به دلیل ظرفیت ذخیره‌سازی نسبتاً زیاد و هزینه پایین‌تر به ازای هر گیگابایت نسبت به SSD شناخته شده‌اند. از طرف دیگر، SSDها از چیپ‌های حافظه فلش برای ذخیره داده‌ها استفاده می‌کنند و هیچ قطعه متحرکی ندارند. آن‌ها سریع‌تر، کم‌مصرف‌تر و بادوام‌تر از HDDها هستند. با این حال، SSDها به طور کلی ظرفیت ذخیره‌سازی کمتری دارند و از نظر قیمتی برای هر گیگابایت گران‌تر هستند.

انتخاب بین HDD و SSD برای سرورها بستگی به عواملی مانند نیازهای عملکردی، بودجه و مورد استفاده خاص دارد. بسیاری از سرورهای امروزی از ترکیبی از هر دو HDD و SSD استفاده می‌کنند، به طوری که SSDها به طور معمول برای برنامه‌های کاربردی با عملکرد بالا و HDDها برای ذخیره‌سازی انبوه استفاده می‌شوند.

ذخیره‌سازی سرور: HDD در مقابل SSD

سرورها بسته به نیازهای خاص خود و کاربری مورد نظر، می توانند از هر دو نوع HDD (هارد دیسک درایو) و SSD (درایو حالت جامد) برای ذخیره سازی استفاده کنند. به طور سنتی، سرورها به دلیل ظرفیت ذخیره سازی بالاتر و هزینه کمتر به ازای هر گیگابایت، عمدتاً از HDD استفاده می کردند. HDD ها دستگاه های مکانیکی هستند که از دیسک های مغناطیسی چرخان برای ذخیره داده استفاده می کنند. آنها قابل اعتماد بوده و ظرفیت ذخیره سازی بالایی را ارائه می دهند، که آنها را برای برنامه هایی که نیاز به حجم زیادی از ذخیره سازی داده دارند، مانند سرورهای فایل، سرورهای پایگاه داده و سیستم های بایگانی، مناسب می سازد.

با این حال، در سال های اخیر، SSD ها به دلیل مزایای متعددشان در محیط های سرور محبوبیت بیشتری پیدا کرده اند. SSD ها دستگاه های ذخیره سازی مبتنی بر فلش هستند که هیچ قطعه متحرکی ندارند و در نتیجه زمان دسترسی به داده، تأخیر کمتر و عملکرد I/O بالاتری نسبت به HDD ها را ارائه می دهند. این ویژگی ها آنها را برای برنامه هایی که نیاز به بازیابی سریع و کارآمد داده دارند، مانند سرورهای وب، مجازی سازی و محاسبات با کارایی بالا، مناسب می سازد.

علاوه بر این، SSD ها نسبت به HDD ها انرژی کمتری مصرف می کنند و گرمای کمتری تولید می کنند و به این ترتیب باعث صرفه جویی در مصرف انرژی و خنک سازی بهتر در محیط های سرور می شوند. آنها همچنین دوام بیشتری دارند و در برابر ضربه و لرزش فیزیکی مقاوم تر هستند که می تواند در سناریوهایی که سرورها در معرض شرایط سخت یا جابجایی مکرر قرار می گیرند، مفید باشد.

هزینه SSD ها با گذشت زمان کاهش یافته است و آنها را برای استقرار در سرورها مقرون به صرفه تر کرده است. در حالی که آنها همچنان به ازای هر گیگابایت هزینه بیشتری نسبت به HDD دارند، اما مزایای عملکردی و قابلیت اطمینان بهبود یافته، اغلب برای برخی از کارهای سرور، ارزش این اختلاف قیمت را دارد.

در نتیجه، سرورها می توانند از هر دو نوع HDD و SSD برای ذخیره سازی استفاده کنند و انتخاب بین آنها به عواملی مانند ظرفیت ذخیره سازی مورد نیاز، نیازهای عملکردی، بازده انرژی و ملاحظات بودجه بستگی دارد. با پیشرفت فناوری و کاهش بیشتر قیمت SSD ها، انتظار می رود که SSD ها به ویژه برای برنامه هایی که نیازمند دسترسی به داده با سرعت بالا و تأخیر کم هستند، در محیط های سرور رواج بیشتری پیدا کنند.

مزایای استفاده از SSD در محیط های سرور

سرورها می‌توانند از هر دو نوع HDD (هارد دیسک درایو) و SSD (درایو حالت جامد) برای ذخیره سازی استفاده کنند. با این حال، به دلیل مزایای متعدد SSD ها، گرایش قابل توجهی به استفاده از آنها در محیط‌های سرور وجود دارد.

یکی از مهمترین مزایای استفاده از SSD در سرورها، عملکرد برتر آنهاست. SSDها در مقایسه با HDDها از سرعت انتقال داده بالاتر و تأخیر کمتری برخوردار هستند. این بدان معناست که سرورهای مجهز به SSD می‌توانند تعداد بیشتری درخواست را مدیریت کرده و داده‌ها را سریعتر تحویل دهند و در نتیجه عملکرد کلی سیستم را بهبود بخشند. این امر به ویژه برای سرورهایی که نیاز به دسترسی سریع و کارآمد به داده‌ها دارند، مانند سرورهای پایگاه داده یا سرورهای وب، مفید است.

مزیت دیگر SSDها، قابلیت اطمینان و دوام آنهاست. برخلاف HDDها که دارای اجزای مکانیکی هستند که ممکن است با گذشت زمان خراب شوند، SSD ها هیچ قطعه متحرکی ندارند. این امر آنها را در برابر ضربه‌های فیزیکی و لرزش مقاوم تر می‌کند و خطر از دست رفتن داده‌ها یا خرابی سرور را کاهش می‌دهد. علاوه بر این، SSD ها به دلیل اینکه تعداد بیشتری از چرخه‌های خواندن و نوشتن را تحمل می‌کنند، طول عمر بیشتری دارند.

SSDها همچنین مزایای مربوط به مصرف انرژی را ارائه می‌دهند. آنها در مقایسه با HDDها انرژی کمتری مصرف می‌کنند که منجر به کاهش هزینه‌های انرژی و تأثیر کمتر بر محیط زیست می‌شود. این امر به ویژه در محیط های سرور با مقیاس بزرگ که مصرف انرژی یک دغدغه مهم است، حائز اهمیت است.

از نظر ظرفیت، SSDها به طور سنتی برای حجم ذخیره سازی مشابه، گرانتر از HDD بوده اند. با این حال، طی سال‌های اخیر، هزینه SSDها کاهش یافته است و آنها را برای استقرار در سرورها مقرون به صرفه تر و کاربردی تر کرده است. علاوه بر این، پیشرفت‌های فناوری SSD منجر به تولید درایوهایی با ظرفیت بالاتر شده است که شکاف بین گزینه‌های ذخیره‌سازی HDD و SSD را کاهش می‌دهد.

در نتیجه، مزایای استفاده از SSD در محیط های سرور، مانند بهبود عملکرد، قابلیت اطمینان، دوام، بازده انرژی و کاهش هزینه‌ها، آنها را به انتخابی ارجح برای بسیاری از سازمان‌ها تبدیل کرده است. با پیشرفت مداوم فناوری، به احتمال زیاد SSD ها در استقرار سرورها حتی بیشتر رواج پیدا خواهند کرد.

NVMe (non-volatile memory express) چیست؟

NVMe (non-volatile memory express) یک پروتکل انتقال است که برای سرعت بخشیدن به انتقال داده در درایوهای ذخیره سازی حالت جامد (SSD) ایجاد شده است. NVMe در هر دو سیستم سازمانی و سیستم های شخصی مورد استفاده قرار می گیرد.

با محبوب شدن فناوری حالت جامد به عنوان روش ذخیره سازی، به سرعت مشخص شد که رابط ها و پروتکل های موجود – مانند Serial ATA (SATA) و Serial-Attached SCSI (SAS) – دیگر برای محیط های مرکز داده مناسب نیستند. در اوایل سال ۲۰۱۱، مشخصات اولیه NVMe با مشارکت نزدیک به ۱۰۰ شرکت فناوری منتشر شد.

از NVMe به طور معمول برای ذخیره سازی حالت جامد، حافظه اصلی، حافظه کش یا حافظه پشتیبان استفاده می شود. NVMe با برقراری ارتباط بین رابط ذخیره سازی و واحد پردازش مرکزی (CPU) سیستم از طریق یک گذرگاه پر سرعت Peripheral Component Interconnect Express (PCIe) کار می کند. پروتکل NVMe برای استفاده با رسانه های پرسرعت طراحی شده است. مزایای اصلی درایوهای حالت جامد (SSD) مبتنی بر NVMe PCIe نسبت به سایر انواع ذخیره سازی، کاهش تأخیر و عملیات ورودی/خروجی بالا بر ثانیه (IOPS) است.

NVMe همچنین یکی از عوامل کلیدی برای توسعه فناوری ها و برنامه های کاربردی نوظهوری مانند اینترنت اشیاء، هوش مصنوعی و یادگیری ماشین بوده است که همگی می توانند از بهبود تأخیر کم و عملکرد بالای ارائه شده توسط ذخیره سازی متصل به NVMe بهره مند شوند.

چگونه NVMe کار می‌کند؟

هسته اصلی NVMe بر روی یک تراشه کنترلر NVMe که به صورت فیزیکی در حافظه ذخیره سازی مورد استفاده قرار دارد، ذخیره و اجرا می‌شود. پروتکل NVMe برای انتقال داده، امکان برقراری ارتباط مستقیم SSDها با CPU از طریق یک گذرگاه PCIe را فراهم می کند.

استاندارد NVMe یک رابط رجیستر، مجموعه دستورالعمل و ویژگی‌هایی را برای SSD های مبتنی بر PCIe تعریف می‌کند که هدف نهایی آن دستیابی به عملکرد بالا و قابلیت همکاری در طیف وسیعی از سیستم‌های حافظه غیرفرار (NVM) است.

پروتکل NVMe می‌تواند از هر نوع حافظه غیرفرار (NVM) از جملهSSD های مبتنی بر فلش NAND پشتیبانی کند. درایورهای مرجع NVMe برای سیستم عامل‌های مختلف از جمله ویندوز و لینوکس در دسترس هستند.

یک SSD مبتنی بر NVMe از طریق یک گذرگاه PCIe و یک کانکتور M.2 یا U.2 متصل می شود. پروتکل NVMeکه به این اتصالات متصل است، امکان دستیابی به تأخیر کمتر، IOPS بالاتر و همچنین کاهش مصرف انرژی را فراهم می‌کند.

دستورات NVMe، ورودی/خروجی (I/O) و پاسخ ها را به حافظه مشترک در یک کامپیوتر میزبان از طریق یک رابط PCIe نگاشت می کند. رابط NVMe از I/O موازی با پردازنده های چند هسته ای پشتیبانی می کند تا توان عملیاتی بالا را تسهیل کند و گلوگاه های CPU را برطرف نماید.

چرا NVMe توسعه یافت؟

NVMe (non-volatile memory express) به چند دلیل کلیدی توسعه یافت:

  • محدودیت‎های رابط‌های قدیمی: رابط های ذخیره‌سازی سنتی مانند SATA که برای هارددیسک‌های مکانیکی طراحی شده بودند، برای مدیریت سرعت و حجم داده های مرتبط با SSD ها به اندازه کافی سریع نبودند. SATA از طریق یک گذرگاه اختصاصی با CPU ارتباط برقرار می کرد که یک گلوگاه برای عملکرد ایجاد می کرد.
  • نیاز به سرعت و عملکرد بیشتر: با افزایش کاربردهایی که نیازمند دسترسی سریع به داده‌ها هستند، مانند پایگاه‌های داده بزرگ، هوش مصنوعی و یادگیری ماشین، تقاضا برای راه حلی با عملکرد بالاتر از SATA به وجود آمد.
  • بهره‌گیری از قابلیت‌های کامل SSD ها: پروتکل NVMe به طور خاص برای SSD ها طراحی شده است تا از پتانسیل کامل آنها برای انتقال داده های سریع و با تأخیر کم استفاده کند. NVMe با حذف واسطه ها و برقراری ارتباط مستقیم با CPU از طریق گذرگاه پرسرعت PCIe، این کار را انجام می دهد.
  • آماده سازی برای فناوری‌های آینده: NVMe به گونه‌ای طراحی شده است که با فناوری‌های ذخیره‌سازی آینده سازگار باشد، به این معنی که سازمان‌ها می‌توانند با اطمینان از قابلیت استفاده مجدد از زیرساخت ذخیره‌سازی خود در صورت ظهور فناوری‌های جدیدتر، در NVMe سرمایه گذاری کنند.

به طور خلاصه، NVMe برای رفع محدودیت‌های رابط های قدیمی و بهره‌مندی از حداکثر توانایی SSDها در انتقال سریع و کم تأخیر داده‌ها توسعه یافته است. این امر منجر به بهبود عملکرد کلی سیستم و امکان استفاده از برنامه‌های کاربردی با نیازهای داده بالا می‌شود.

چرا سازمان ها NVMe را انتخاب می کنند؟

استاندارد NVMe از مزایای حافظه‌ی غیرفرار در تمامی محیط‌های رایانشی بهره می‌برد. همچنین این فناوری آینده‌نگر است و قابلیت توسعه برای کار با فناوری‌های حافظه‌ی ماندگار را دارد، حتی برای آن‌هایی که هنوز در بازار عرضه نشده‌اند.

سازمان ها به چند دلیل کلیدی NVMe را انتخاب می کنند:

  • استفاده از حداکثر توان حافظه غیرفرار: استاندارد NVMe از مزایای حافظه غیرفرار (non-volatile memory) در تمامی محیط های محاسباتی بهره می برد. این بدان معناست که سازمان ها می توانند از سرعت و کارایی بالای این نوع حافظه در انواع کاربری های کامپیوتری استفاده کنند.
  • سازگاری با فناوری های آینده: NVMe به گونه‌ای طراحی شده است که با فناوری‌های ذخیره‌سازی آینده سازگار باشد (future-proof). این امر باعث می شود سازمان ها با خیال راحت در NVMe سرمایه گذاری کنند، زیرا این فناوری می تواند با ظهور فناوری های جدید حافظه، مانند حافظه دائمی (persistent memory) که ممکن است هنوز به بازار عرضه نشده باشند، سازگار شود. سازمان ها مجبور به ارتقاء عمده زیرساخت ذخیره سازی خود در آینده نخواهند بود.

مزایای NVMe چیست؟

NVMe با ایجاد یک پروتکل استاندارد برای همه دستگاه‌های درایو حالت جامد (SSD)، حذف کنترل‌کننده داده مبتنی بر هاست و اتصال مستقیم به سیستم میزبان از طریق گذرگاه داده PCIe، قادر به دستیابی به سرعت‌های فوق‌العاده بالا در جستجو و انتقال اطلاعات است.

دو مزیت اصلی NVMe در مراکز داده مدرن عبارتند از:

  • استاندارد یکپارچه برای همه دستگاه‌ها: NVMe یک استاندارد انتهایی را برای همه دستگاه‌های ذخیره‌سازی فلش ارائه می‌دهد. این بدان معناست که سازمان‌ها می‌توانند از دستگاه‌های مختلف سازندگان مختلف با اطمینان از سازگاری کامل استفاده کنند.
  • افزایش قابل توجه سرعت در برنامه‌های جستجو محور: NVMe به طور قابل توجهی سرعت را در برنامه‌هایی که نیازمند جستجوی مکرر اطلاعات هستند، افزایش می‌دهد.

پروتکل NVMe از چندین فرم فاکتور مختلف مانند M.2، U.2 و EDSFF پشتیبانی می‌کند و آن را به یک استاندارد چند منظوره برای سرورها و آرایه‌های ذخیره‌سازی تبدیل می‌کند. این پروتکل به تقسیم‌بندی داده‌ها اجازه می‌دهد که منجر به افزایش شش برابری پهنای باند و کاهش ۳۰۰ درصدی تأخیر می‌شود.

عملکرد بالای NVMe به طور خاص برای کارهایی که به تأخیر در جستجو و نوشتن حساس هستند، جذاب است. پایگاه‌های داده بزرگ و تحلیل داده‌های بلادرنگ دو حوزه خاص هستند که در آن‌ها مزیت موازی و تاخیر کم NVMe نسبت به پروتکل SATA قابل توجه است. این فناوری نه تنها برنامه‌های کاربردی موجود را تقویت می‌کند، بلکه امکان سرعت بخشیدن و ایجاد برنامه‌های کاربردی و قابلیت‌های جدید را نیز فراهم می‌کند.

NVMe چگونه مورد استفاده قرار می گیرد؟

سرعت بی نظیر جستجو و انتقال داده NVMe، مزایای فوق العاده ای را برای محاسبات سازمانی به ارمغان می آورد. این فناوری به طور خاص در برنامه های کاربردی کلان داده (Big Data)، هوش مصنوعی (AI) و یادگیری ماشین (ML) که در آنها نیاز به تجزیه و تحلیل، تفسیر و استفاده از حجم عظیمی از داده ها وجود دارد، بسیار مفید است. به طور مشابه، برنامه های تحلیل پیشرفته می توانند از تأخیر تقریباً صفر و سرعت انتقال سریعتر این فناوری بهره مند شوند.

صنایع مراقبت های بهداشتی، مخابرات و امور مالی همگی برای مدیریت کارهای پیچیده به سرعتی فوق العاده بالا و عملکردی قدرتمند نیاز دارند. NVMe با حذف تقریباً کامل زمان انتظار پردازنده، امکان اجرای پرس و جوهای بیشتر، تراکنش های بیشتر و اتصالات بیشتری را نسبت به گذشته فراهم می کند. برنامه های کاربردی DevOps اکنون با NVMe به طور قابل توجهی بهبود یافته اند و امکان اجرای تعداد بیشتری از تکرارها را در زمان بسیار کمتری فراهم می آورند.

در حالی که NVMe برای ذخیره سازی متصل مستقیم به خوبی کار می کند، شبکه های ذخیره سازی نیازهای دیگری دارند. پروتکل NVMe over fabric (NVMe-oF) برای انتقال دستورات ذخیره سازی NVMe بین گره های سرویس گیرنده (client) و گره های هدف (target) استفاده می شود. هنگام استفاده از NVMe-oF همراه با Kubernetes، محاسبات توزیع شده در داخل سایت ها بسیار آسان تر می شود. برنامه ها را می توان به عناصر جداگانه تقسیم کرد و در جایی که بیشترین نیاز را دارند مستقر نمود.

HPE و ذخیره ساز NVMe

شرکت HPE طیف گسترده ای از محصولات را برای مشتریان سازمانی تولید می کند که به منظور بهره مندی از قدرت ذخیره سازی مبتنی بر NVMe طراحی شده اند.

بستر ذخیره ساز HPE Nimble Storage برای پشتیبانی از NVMe با قابلیت هوش مصنوعی (AI) و کاملا خودکار ساخته شده است. این امر با استفاده از HPE InfoSight امکان پذیر است که اطلاعات زیرساخت را جمع آوری کرده و از تحلیل داده ها برای پیش بینی زمان و مکان مورد نیاز برای ذخیره سازی استفاده می کند.

با افزایش مداوم تقاضا بر مراکز داده، HPE همچنان به تولید و پشتیبانی از ذخیره سازی سریعتر با تأخیر کم ادامه می دهد. چه برای تجزیه و تحلیل وب، هوش تجاری یا برنامه های معاملات بلادرنگ باشد، نتایج تقریبا آنی حاصل از ذخیره سازی و سرورهای مجهز به NVMe شرکت HPE، امکان جستجوی سریعتر و هوشمندانه تر برای برنامه های کاربردی مدرن و داده محور را فراهم می کند.

درایوهای حالت جامد HPE NVMe Mainstream Performance Read Intensive (RI) درایوهای پیشرفته مراکز داده هستند که برای عملکرد و دوام بیشتر با طراحی به صرفه اقتصادی بهینه سازی شده اند. این درایوها برای استفاده از پهنای باند بالای PCIe نسل سوم و چهارم در سرورهای منتخب طراحی شده اند و برای کارهایی مانند ذخیره سازی پنهان (caching)، شبکه های اجتماعی و ذخیره سازی انبوه مناسب هستند.

با استفاده از سرویس HPE GreenLake، زیرساخت ذخیره سازی NVMe با عملکرد، مقیاس پذیری، چابکی و بازدهی مورد نیاز کسب و کار شما طی چند روز قابل دستیابی است. این سرویس مجموعه ای از راه حل های بهینه سازی شده برای حجم کاری و مبتنی بر مصرف را ارائه می دهد که بر روی یک پلتفرم داده هوشمند ساخته شده و به طور کامل به عنوان یک سرویس در اختیار شما قرار می گیرد. ظرفیت بافر داخلی با اطمینان از اینکه شما قادر به مدیریت هر تقاضای غیرمنتظره ای خواهید بود، خطر تدارکات بیش از حد را از بین می برد و HPE قبل از اینکه کسب و کار شما به ظرفیت اضافی نیاز داشته باشد، برای افزودن منابع با شما همکاری خواهد کرد.

keyboard_arrow_up