مجازی سازی یکی از مهمترین و پرطرفدارترین تکنولوژی های دنیای فناوری است. معمولا علت محبوب و پرطرفدار شدن هر تکنولوژی ریشه در کاهش و صرفه جویی در هزینه دارد؛ اینکه چگونه از منابع سخت افزاری که در اختیار داریم نهایت استفاده را ببریم و هزینه کمتری در قبال این افزایش کارایی بپردازیم. در این مقاله به بررسی مجازی سازی و مزایا و معایب آن و انواع مجازی سازی خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید
مجازی سازی چیست ؟
چرا مجازی سازی مهم است؟
- ذخیره ایمن ایمیلهای تجاری
- اجرای یک برنامه رو به مشتری
- اجرای برنامههای تجاری داخلی
- برنامه ایمیل به ظرفیت ذخیرهسازی بیشتر و سیستم عامل ویندوز نیاز دارد.
- برنامه رو به مشتری به سیستم عامل لینوکس و قدرت پردازش بالا برای مدیریت حجم بالای ترافیک وب نیاز دارد.
- برنامه تجاری داخلی به iOS و حافظه داخلی بیشتر (رم) نیاز دارد.
بدون وابستگی و محدودیت در سختافزار فیزیکی
مجازیسازی همچنین انعطافپذیری و کنترل بیشتری را فراهم میکند، زیرا وابستگی به هر قطعه سختافزاری را از بین میبرد. برنامههای کاربردی که روی یک VM اجرا میشوند، به همان منابع سختافزاری و نرمافزاری دسترسی دارند که اگر روی ماشین اختصاصی خود اجرا میشدند. با این حال، حتی اگر آنها روی یک سیستم میزبان اجرا شوند، هر VM جدا شده است و امنیت اضافی برای سایر VMها و همچنین میزبان فراهم میکند.
مجازی سازی چگونه کار میکند ؟
- هایپروایزر نوع 1: مستقیماً روی سختافزار کامپیوتر اجرا میشود و به عنوان سیستمعامل خود عمل میکند. آنها معمولاً در محیطهای سازمانی استفاده میشوند.
- هایپروایزر نوع 2: روی سیستمعامل کامپیوتر مانند هر نرمافزار دیگری نصب میشود. معمولاً در محیطهای محاسباتی فردی دیده میشوند.
انواع مجازی سازی و مثالها
انواع مختلفی از مجازیسازی وجود دارد که هر کدام برای بهینهسازی یک حوزه یا مؤلفه خاص از محاسبات طراحی شدهاند. بیایید به انواع رایجتر همراه با مثالهای مورد استفاده برای هر نوع نگاهی بیندازیم.
مجازیسازی سرور
با استفاده از مجازیسازی سرور، میتوانید چندین سرور مجازی را روی یک سرور فیزیکی میزبانی کنید. هر یک از این سرورهای مجازی منحصر به فرد و از بقیه جدا شده است و برنامهها و سیستمعامل خود را به طور مستقل اجرا میکند.مثال/مورد استفاده: با استفاده از مجازیسازی سرور، کسبوکار شما میتواند سرور ایمیل، سیستم مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) و پایگاه دادهها را روی سرورهای مجازی جداگانهای که در یک سرور فیزیکی قرار دارند، اجرا کند و از منابع سختافزاری خود حداکثر استفاده را ببرید.
مجازی سازی داده
مجازی سازی دسکتاپ
مجازی سازی ذخیره سازی
مجازی سازی برنامه
مجازی سازی شبکه
مزایای مجازی سازی
خطرات و معایب مجازیسازی
کاربردهای رایج مجازی سازی
نوشتههای تازه
- تجهیزات سیسکو با سرورهای HP چه طور در یک شبکه کار می کنند؟ 1403-08-19
- تجهیزات سیسکو با سرورهای HP 1403-06-10
- راهکارهای مجازی سازی سرور 1403-05-24
- راهکارهای مجازی سازی 1403-05-24